STN EN 50107-1/A1: 2004 (36 0620), Značky a zariadenia so svietiacimi trubicami napájané výstupným napätím naprázdno vyšším ako 1 kV a neprevyšujúcim 10 kV Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A1 - Belanová, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 50107-1: 2004 je slovenskej verzii EN 50107-1: 2002/A1: 2004