STN EN ISO 899-1: 2018 (64 0621), Plasty. Stanovenie krípového správania Časť 1 Kríp v ťahu (ISO 899-1: 2017) (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 899-1: 2017