STN EN 60335-2-21/A1: 2005 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-21 Osobitné požiadavky na akumulačné ohrievače vody. Zmena A1 - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav pre technickú normalizáciu, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 60335-2-21: 2004 je slovenskou verziou EN 60335-2-21: 2003/A1: 2005