STN EN 60335-2-39: 2004 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-39 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické viacúčelové varné panvice - Božoňová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60335-2-39: 2003