STN EN 60730-2-19/A11: 2005 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-19 Osobitné požiadavky na elektricky poháňané ventily na olej vrátane mechanických požiadaviek. Zmena A11 - Lukáčová, Ivanka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A11 STN EN 60730-2-19: 2003 je slovenskou verziou EN 60730-2-19: 2002/A11: 2005