STN IEC 60878: 1993 (36 4806), Značky nahrazující nápisy. Grafické značky pro elektrická zařízení ve zdrvotnictví. - Nováková, Růžena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 878: 1988