STN ISO 5053-1: 2018 [neplatná] (26 8810), Priemyselné vozíky. Terminológia a klasifikácia Časť 1 Typy priemyselných vozíkov - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 5053-1: 2015