STN 33 2000-5-537: 2018 [neplatná], Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-53 Výber a stavba elektrických zariadení. Prístroje na ochranu, bezpečné odpojenie, spínanie, ovládanie a monitorovanie. Oddiel 537: Bezpečné odpojenie a spínanie - Čatlošová, Valentína; Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-537: 2016 v slovenskom jazyku