STN EN 50098-2: 2001 (36 7211), Káblové rozvody informačnej techniky v budovách Časť 2 Primárny prístup ISDN a sieťové rozhranie prenajatých okruhov s prenosovou rýchlosťou 2 048 kbit/s - Tuška, Ján; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 50098-2: 1996