STN EN 50049-1: 2004 (36 7517), Požiadavky na prepojenie domácich a podobných elektronických zariadení Časť 1 Konektor na prepojenie TV prijímača a periférnych zariadení - Meniar, Juraj; Janata, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 50049-1: 1997