STN EN 50049-1/A1: 2004 (36 7517), Požiadavky na prepojenie domácich a podobných elektronických zariadení Časť 1 Konektor na prepojenie TV prijímača a periférnych zariadení. Zmena A1 - Meniar, Juraj; Janata, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 50049-1: 2004 obsahuje českú verziu EN 50049-1: 1997/A1: 1998