STN EN 60645-2: 2002 (36 8811), Audiometre Časť 2 Prístroje na rečovú audiometriu - Kinder, Rudolf, 1940- (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60645-2: 1997