STN EN 60645-4: 2002 (36 8811), Audiometre Časť 4 Prístroje na audiometriu čistými tónmi v rozsahu vysokých frekvencií - Kinder, Rudolf, 1940- (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60645-4: 1995