STN ISO 2110: 1995 (36 9340), Informačná technika. Dátová komunikácia. 25pólový konektor rozhrania KZ/UZ a priradenie čísiel kontaktom. - Ženíšek, Jiří (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 2110: 1989