STN ISO/IEC 7498-3: 1994 (36 9616), Systémy na spracovanie informácií. Prepojenie otvorových systémov (OSI). Základný referenčný model Časť 3 Pomenúvanie a adresovanie - Pořízek, Radoslav (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO/IEC 7498-3: 1989