TNI CEN/TR 13480-7: 2018 (13 3410), Technická normalizačná informácia. Kovové priemyselné potrubia Časť 7 Pokyny na používanie postupov posudzovania zhody - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto technická správa je slovenskou verziou európskej technickej správy CEN/TR 13480-7: 2017