STN EN 753-2: 2001 (36 9722), Systémy s identifikačnými kartami. Medziodborové tenké ohybné karty Časť 2 Technika magnetického záznamu - Blaho, Peter; Juráková, Anna; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 753-2: 1997 v českom jazyku