STN EN 726-1: 2001 (36 9723), Systémy s identifikačnými kartami. Telekomunikačné karty s integrovanými obvodmi a koncové zariadenia Časť 1 Prehľad systémov - Blaho, Peter; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 726-1: 1994 v českom jazyku