STN P ENV 14062-1: 2003 (36 9727), Systémy s identifikačnými kartami. Využitie v pozemnej doprave. Elektronický výber poplatkov Časť 1 Fyzikálne vlastnosti, elektronické signály a prenosové protokoly - Štaffen, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou ENV 14062-1: 2001