STN P ENV 14062-2: 2003 (36 9727), Systémy s identifikačnými kartami. Využitie v pozemnej doprave. Elektronický výber poplatkov Časť 2 Požiadavky na správy - Štaffen, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou ENV 14062-2: 2001