STN EN 1387: 2001 (36 9744), Strojom čitateľné karty. Zdravotnícke aplikácie. Karty: Všeobecné charakteristiky. - Blaho, Peter; Juráková, Anna; Jurák, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1387: 1996 v českom jazyku