STN 38 1120: 1995, Vlastná spotreba tepelných elektrární a teplární. - Roškota, Stanislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku