STN EN 13135 + A1: 2018 (27 0040), Žeriavy. Bezpečnosť. Návrh. Požiadavky na vybavenie. - Rusňák, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13135: 2013 + A1: 2018