STN EN ISO 10715: 2004 (38 5519), Zemný plyn. Postupy na odber vzoriek (ISO 10715: 1997). - Šimová, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 10715: 2000