STN EN 16941-1: 2018 (75 8800), Miestne systémy na úžitkovú vodu Časť 1 Systémy na použitie zrážkovej vody - Vranayová, Zuzana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16941-1: 2018