STN EN 10254: 2003 (42 0271), Zápustkové výkovky z ocele. Všeobecné technické dodacie podmienky. - Pivoňka, Michal; Rebenda, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 10254: 1999