STN EN 10250-1: 2003 (42 0286), Oceľové zápustkové výkovky na všeobecné účely Časť 1 Všeobecné požiadavky - Filippi, Peter; Oboňa, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 10250-1: 1999