STN EN 10250-3: 1999 (42 0286), Oceľové zápustkové výkovky Časť 3 Špeciálne legované ocele - Filippi, Peter; Oboňa, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 10250-3: 1999 v českom jazyku