STN ISO 9647: 1993 (42 0519), Ocel a železo. Stanovení obsahu vanadu. Metóda plamenové atomové absorpční spektrometrie. - Poljaková, Květuše (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 9647: 1989