STN EN ISO 12944-6: 2018 (67 3110), Náterové látky. Protikorózna ochrana oceľových konštrukcií ochrannými náterovými systémami Časť 6 Laboratórne skúšobné metódy (ISO 12944-6: 2018) - Hovorková, Katarína (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12944-6: 2018