STN EN ISO 13943: 2018 (92 0102), Požiarna bezpečnosť. Slovník (ISO 13943: 2017). - Rástocká, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13943: 2017