STN EN 26352: 1999 (42 0560), Feronikel. Stanovenie obsahu niklu. Gravimetrická metóda s dimetylglyoxímom. - Dajčárová, Jarmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 26352: 1991