STN EN 27526: 2001 (42 0562), Nikel, feronikel a zliatiny niklu. Stanovenie obsahu síry. Metóda infračervenej absorpcie po spaľovaní v indukčnej peci. - Dajčárová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 27526: 1991