STN ISO 7528: 2002 [neplatná] (42 0641), Zliatiny niklu. Stanovenie obsahu železa. Titračná metóda s dichrómanom draselným. - Kočanová, Natália; Šimůnková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 7528: 1989 v českom jazyku