STN EN 23312: 2000 (42 0810), Spekané kovové materiály a spekané karbidy. Stanovenie modulu pružnosti (ISO 3312: 1987). - Oroszová, Tatiana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 23312: 1993