STN ISO 37001: 2019 (01 0106), Systémy manažérstva proti korupcii. Požiadavky s usmernením na používanie. - Hrnčiar, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje slovenskú a anglickú verziu ISO 37001: 2016