STN EN 15502-1 + A1: 2019 (07 0253), Vykurovacie kotly na plynné palivá Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15502-1: 2012 + A1: 2015