STN EN ISO 11133/A1: 2019 (56 0106), Mikrobiológia potravín, krmív a vody. Príprava, výroba, uchovávanie a skúšky výkonnosti kultivačných médií. Zmena A1 (ISO 11133: 2014/Amd 1: 2018). - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto zmena A1 STN EN ISO 11133: 2016 je slovenskou verziou európsakej normy EN ISO 11133: 2014/A1: 2018