STN EN ISO 4491-3: 2001 (42 0890), Kovové prášky. Stanovenie obsahu kyslíka redukčnými metódami Časť 3 Kyslík redukovateľný vodíkom - Dajčárová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 4491-3: 1997