STN EN 27627-3: 1999 (42 0893), Spekané karbidy. Chemická analýza plameňovou atómovou absorpčnou spektrometriou Časť 3 Stanovenie kobaltu, železa, mangánu a niklu pri obsahu od 0,01 % (m/m) do 0,5 % (m/m) - Dajčárová, Jarmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 27627-3: 1993