STN EN 27627-5: 1999 (42 0893), Spekané karbidy. Chemická analýza plameňovou atómovou absorpčnou spektrometriou Časť 5 Stanovenie kobaltu, železa, mangánu, molybdénu, niklu, titánu a vanádu pri obsahu od 0,5 % (m/m) do 2 % (m/m) - Dajčárová, Jarmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 27627-5: 1993