STN EN 27627-6: 1999 (42 0893), Spekané karbidy. Chemická analýza plameňovou atómovou absorpčnou spektrometriou Časť 6 Stanovenie chrómu pri obsahu od 0,01 % (m/m) do 2 % (m/m) - Dajčárová, Jarmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 27627-6: 1993