STN EN 24883: 2001 (42 0899), Spekané karbidy. Stanovenie obsahu kovových prvkov röntgenovou fluorescenciou. Stanovenie v roztoku. - Dajčárová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 24883: 1993