STN EN 10090: 2001 (42 0944), Ocele a zliatiny na ventily pre spaľovacie motory. - Ponca, Viliam; Sukiewiczová, Věra; Váchalová, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10090: 1998 v českom jazyku