STN EN 10267: 2001 (42 0945), Feriticko-perlitické ocele vytvrditeľné z teploty tvárnenia. - Ponca, Viliam; Sulkiewiczová, Věra; Váchalová, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10267: 1998 v českom jazyku