STN EN 12831-1: 2019 (06 0210), Energetická hospodárnosť budov. Metóda výpočtu projektovaného tepelného príkonu Časť 1 Tepelný príkon, Modul M3-3 - Magyar, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12831-1: 2017