STN 33 2000-4-41: 2019, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 4-41 Zaistenie bezpečnosti. Ochrana pred zásahom elektrickým prúdom - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje HD 60364-4-41: 2017 v slovenskom jazyku