STN EN 10207: 2019 (42 0907), Ocele na jednoduché tlakové nádoby. Technické dodacie podmienky na plechy, pásy a tyče. - Mráz, Ľuboš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10207: 2017