STN EN 1090-5: 2019 (73 2601), Zhotovovanie oceľových a hliníkových konštrukcií Časť 5 Technické požiadavky na nosné hliníkové prvky tvarované za studena a konštrukcie tvarované za studena pre strechy, stropy, podlahy a steny - Ďuricová, Antónia (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1090-5: 2017