STN EN 1653 + A1: 2003 (42 1550), Meď a zliatiny medi. Hrubé plechy, plechy a kotúče na bojlery, tlakové nádoby a zásobníky teplej vody (obsahuje zmenu A1: 2000). - Lakatošová, Beata (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1653: 1997 vrátane zmeny A1: 2000